PPBnootdorp werkt aan verschillende projecten in de private en publieke buitenruimten.

Dat kan zij niet altijd alleen. Daarom is het van belang dat de juiste partners en leveranciers ingezet kunnen worden om het gevraagde product op te leveren. Samen brengen zij de juiste kennis, ervaring en kwaliteit in het project.

LISadvies

Voor Annet Muller van LiSadvies zeggen beelden meer dan duizend woorden en staat de gebruiker van de openbare ruimte centraal. LiSadvies verbindt ervaring en vakkennis van de fysieke openbare ruimte met de ervaringen van de gebruikers. Middels drie instrumenten ondersteunt LiSadvies beleidsmakers bij het bereiken van hun doelen met de openbare ruimte.

Jens Tendermanagers

Jens is een jong en dynamisch advies- en ingenieursbureau. Of het nu gaat om een civieltechnische, cultuurtechnische of sporttechnische opdracht, wij maken van uw project onze uitdaging.

Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in de sector. Jens: het vizier gericht op het einddoel, met ondertussen veel zorg voor de weg daarnaartoe.

Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V.

Civieltechnische werken zijn ons op het lijf geschreven. Tot onze specialiteiten behoren: straatwerken, speelplaatsen maken en/of renoveren, rioleringswerken, duikers, bruggetjes aanleggen e.d. Renovatieklussen van openbare ruimtes, pleinen en parken voeren wij in het stedelijk gebied zonder problemen uit. Door onze uitgebreid machinepark kunnen we elke renovatie uitvoeren.

Greenlink

Greenlink is een gerenommeerd internationaal groothandelscentrum voor boomkwekerijproducten en vaste planten, gevestigd op het ITC Boskoop in Hazerswoude. Bij Greenlink hebben ze zo hun eigen visie op het leveren van tuinplanten. Noem het liefde voor het vak, noem het perfectionisme.

Het vindt u hier hele jaar een uitgebreid assortiment van een constante, hoge kwaliteit. Het aanbod bomen, heesters en vaste planten is enorm, zowel in de breedte als in de diepte van het assortiment.

Benfried B.V.

Naast haar goede naam in de (glas)tuinbouw & akkerbouw is Benfried een begrip bij hoveniers en heeft de vestiging in Den Hoorn zich gespecialiseerd in het leveren van alle soorten tuinmaterialen en benodigdheden van werkkleding, hamer en zaag tot vijvers, sierbestrating en tuinhout.

Op het buitenterrein van Benfried te Den Hoorn vindt u alle soorten tuinhout, dat vaak uit voorraad leverbaar is, maar staan ook meer dan honderd soorten sierbestrating tentoongesteld.

KPS Delft

Zowel de vakman als de particulier zijn van harte welkom bij KPS Delft.

Voor de vakman, zoals hoveniers, sierbestraters, de grond- weg- en waterbouw aannemerij als mede de overheid zijn wij een uitstekende partij. Wij hebben een ruime mogelijkheid om veel diverse soorten bestratingsmaterialen te leveren. Van sierbestrating tot grijze opsluitbanden, van natuursteen tot betonklinkers.

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel van KPS Delft en wij lopen voorop met noviteiten op het gebied van tuin- en bestratingsmaterialen.

Waterpas Civiel Adviesbureau

Waterpas is een civieltechnisch adviesbureau. Wij zetten onze expertise, vanuit onze kantoren in Rotterdam en Hoofddorp, in voor zowel gemeenten, provincies, waterschappen, waterleidingbedrijven, regionale vervoersbedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en uitvoerende Bouw- en GWW-aannemers. Waterpas onderscheidt zich door een pragmatische, praktische en flexibele aanpak. Samen met onze partners zijn wij ook bereid projectrisico’s te adopteren en in gezamenlijkheid te engineeren, realiseren en exploiteren.